24 ani de experiență in acces control

Suntem producători utilajelor electromecanice pentru acces controlat pietonal din anul 1998.
Pe bază soluţiilor proprii, dintre care multe sunt brevetate producem de la zero atăt turnicheţi şi porţile batante căt și sistem de ghidaj. De mulți ani suntem specializați în producția de turnichete pentru condiții de exterior și rezistente la vandalism. În 2022, am introdus modelele de turnichete LK-614 și LK-716 cu funcția de resetare automată brațelor căzatoare. Capetele cu brațe și mecanismele lor de pliere sunt realizate în întregime din oțel inoxidabil. Aceste modele au înlocuit binecunoscutele LK-414 și LK-516. Există, de asemenea, o aplicație opțională LKmonitor pentru Windows, care permite configurarea extinsă prin interfața RS485, schimbarea modurilor de operare, controlul mișcării, descărcarea de rapoarte și diagnosticare.


Calitate pe loc întăi

Punem atențiă deosebită pentru calitate produselor noastre, începănd de proiect, prin materialele si tehnologie, până la termeni de livrare și eficiența de servis. Ca principii avem costuri minime de intreținere si simplitate de servis maximală.

Utilaje sunt cuprinse de garanție 3 ani.


Oferim produse pentru a lucra în diferite condiții

În prezent toate turnichete sunt dotate cu motoreductoare pentru mișcare asistate electric, modul de control unificat. Sunt menite funcționări fiabile in condiții climatice dure și expunării la vandalism.
Modul control electronic datorită funcţi de programare permite să lucrează cu sistemele de control şi cititorii de carduri al furnizorilor diferiţi.
Toate turnichete sunt în standard destinate sistemelor atât interior cât şi exterior, cu expunere la ploaie şi ninsor. Cabinete exterioare şi braţele sunt exclusiv din oţel inoxidabil.

Suntem încrezători că produsele noastre vor satisface așteptările dumneavoastră și vor fi componente fiabile ale sistemelor de control al accesului.


Certificate

Echipamentul nostru a fost testat într-un laborator specializat al Centrului Polonez de Testare și Certificare (PCBC). Rezultatul pozitiv ne permite să fim responsabili pentru emiterea declarației de conformitate cu standardele armonizate cu directivele tehnice ale UE – marca CE.

Aderarea Poloniei la UE a dus la cerința de a produce în conformitate cu directivele Noii Abordări, marcajul CE, iar producătorul își asumă întreaga responsabilitate pentru acuratețea declarațiilor făcute. Lista standardelor pentru care produsul a fost testat pozitiv este înclus în „Declarația de conformitate”.