Turnicheţi şi porţi batante

Suntem producători utilajelor electromecanice pentru control acces pietonal din anul 1998. Turnicheţi şi porţile batante pot consta o parte aproape fiecarui sistem de acces controlat. Sunt construite doar conform proprii conceptelor noastre.

Pot fi folosiţi în sisteme de pontaj la locuri de munca în fabricii şi birouri, ski lifturi, centre de agrement, ca intrare pe o șantiere de o supraveghiere sporită, şi altele.

Suntem fideli principii tradiționalei de a construi mechamismele fara așa zisei „optimalizări” durabilități și „modulărități” care pot genera costuri împroporțional de mari în caz de avarie piesei chiar foarte ieftin. Știind că pene mecanice sunt cele mai problematice în stapânire, țintă noastra este să proiecta rezervă mare de durabilitate.
Asta se aplică și la module electronice unde folosim multe piese standarizate pe piața mondială, ușor de cumparate și schimbabile – în loc SMD.

Toate utilaje sunt dotate cu motorizare braţelor şi modul electronic unificat. Datorită experienţei noastre vastă că furnizori turnichetelor pentru schi resorte, produsele noastre sunt proiectate de a reuşi nivel înalt al durabilităţi, funcţionării, performanței lungă, uşurinţei de conservare şi reparare atât în condiţiile climatice dure cât şi cu expunere la vandalism.
Modul control electronic datorită funcţi de programare permită să lucrează cu sistemele de control şi cititorii de cartelelor al furnizorilor diferiţi. În mod deosebit punem atenţiă pentru calitate de product, acordare cu lege europeane, şi eficienţa de servis, mai ales vizavi de posibilitate execuţiei de pesoane cu educaţie profesională doar de bază, folosînd unelte simple. Suntem conştienţi că în timp prezent este o abordare tot mai rar întâlnite. Toate turnichete sunt în standard destinate sistemelor atât interior cât şi exterior, cu expunere la ploaie şi ninsor. Cabinete exterioare şi braţele sunt exclusiv din oţel inoxidabil grad 1.4301/304. Soluţiile tecnice ale mecanismelor aplicate sunt brevetate.

Vorbim şi limba Româna


Află mai mult