Turnicheţi şi porţi batante

Suntem producători utilajelor electromecanice pentru control acces pietonal din anul 1998. Turnicheţi şi porţile batante pot consta o parte aproape fiecarui sistem de acces controlat. Sunt construite doar conform proprii conceptelor noastre.

Pot fi folosiţi în sisteme de pontaj la locuri de munca în fabricii şi birouri, ski lifturi, centre de agrement, ca intrare pe o șantiere de o supraveghiere sporită, şi altele.

Suntem fideli principii tradiționalei de a construi mechamismele fara așa zisei „optimalizări” durabilități și „modulărități” care pot genera costuri împroporțional de mari în caz de avarie piesei chiar foarte ieftin. Știind că pene mecanice sunt cele mai problematice în stapânire, țintă noastra este să proiecta rezervă mare de durabilitate.
Asta se aplică și la module electronice unde folosim multe piese standarizate pe piața mondială, ușor de cumparate și schimbabile – în loc SMD.

Toate utilaje sunt dotate cu motorizare braţelor şi modul electronic unificat. Datorită experienţei noastre vastă că furnizori turnichetelor pentru schi resorte, produsele noastre sunt proiectate de a reuşi nivel înalt al durabilităţi, funcţionării, performanței lungă, uşurinţei de conservare şi reparare atât în condiţiile climatice dure cât şi cu expunere la vandalism.
Modul control electronic datorită funcţi de programare permită să lucrează cu sistemele de control şi cititorii de cartelelor al furnizorilor diferiţi. În mod deosebit punem atenţiă pentru calitate de product, acordare cu lege europeane, şi eficienţa de servis, mai ales vizavi de posibilitate execuţiei de pesoane cu educaţie profesională doar de bază, folosînd unelte simple. Suntem conştienţi că în timp prezent este o abordare tot mai rar întâlnite. Toate turnichete sunt în standard destinate sistemelor atât interior cât şi exterior, cu expunere la ploaie şi ninsor. Cabinete exterioare şi braţele sunt exclusiv din oţel inoxidabil grad 1.4301/304. Soluţiile tecnice ale mecanismelor aplicate sunt brevetate.

Vorbim şi limba Româna


Controlul efectiv al accesului în multe cazuri nu este posibil fără utilizarea porților de control al accesului de tip electromecanic. Turnichete pe pista principalăla și suplimentară poartă batantă utilizate alături sunt sistemul de bază care răspunde acestei nevoi.
Deși în multe locuri sunt folosite utilaje fără bare mecanice, doar cu semnalizarea, controlul accesului cu acestea este doar atât de eficient cât performante sunt monitorizarea și încrederea în serviciile de securitate. Soluția tradițională, folosind turnichete, plus opțional poartă rotativă creează o zonă separata fizic și diferențiază într-un mod clar drepturile de acces.
În același timp, limitează în mod semnificativ posibilitatea de lacune în sistemul de control al accesului din cauza factorului uman.


Poarta batantă permite persoanelor cu handicap să întra, să transporte dimensiuni mai mari și să evacueze cladirea în situații periculoase. De asemenea, este bine când producătorul să ofere posibilitatea de deschiderea automată a aripi la ieșire în situație du urgență. Atunci sistemul de control și protecția împotriva incendiilor poate fi configurate cu o prioritate de deschidere constantă ​​în aceste cazuri. Din acest motiv cât și pentru confortul al trecerii, în special a scaunelor cu roțile, porțiile batante ale producției noastre sunt echipate cu un sistem de acționare electrică a aripilor.


Cu privire la turnichete, folosirea actuării brațelor motorizată dau creștere semnificativă de viteză trecerii, ceea ce este mult mai de văzut în obiectele în care o mare parte din trecători sunt oaspeții, și nu muncitori intrații deja în rutină. Acesta înseamnă economii de timp în perioadele de trafic foarte mare și capacitatea de a utiliza mai mic numar de dispozitive pentru control.


Află mai mult